Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Играч се завръща в Ботев Пловдив

0
Дилан Мертенс
Снимка: Сайт на Ботев Пловдив

След месеци отсъствие от България полузащитникът на Ботев Пловдив Дилан Мертенс се очаква да се завърне другата седмица и да се присъедини към отбора.

От 15 май Мертенс беше в Нидерландия, където лекуваше контузия. Той дори не се запозна със Станислав Генчев, не се познава и с настоящия наставник Душан Керкез. Мартенс ще се включи в заниманията на „жълто-черните“, но не е ясно кога ще е готов за игра и дали изобщо ще заслужи доверието на треньора.

Ботев не може и да го продаде в момента, тъй като не е играл дълго време и логично цената му е паднала драстично. Следващите два месеца най-вероятно ще дадат отговор на това дали Дилан ще остане при „канарчетата“ и през пролетния полусезон или ще си търси нов клуб.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.