ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Играч на Лудогорец: Вярвахме и успяхме

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Отборът на Лудогорец си свърши прекрасно работата на европейския терен и логично всички играчи са доволни. Усмивката не слизаше от лицето и на полузащитника Якуб Пьотровски след победата на българския шампион с 2:1 над Спартак в Търнава в предпоследния му мач от група H в Лига на конференциите.

Според полския национал техния успех е дошъл заслужено.

„Вярвахме в нас и успяхме. Имахме доста шансове и можехме да вкараме по-рано. Вратарят на Спартак обаче имаше отличен ден. Надявах се, че Фенербахче ще вземе поне равенство, за да ни е по-лесно срещу Нордселанд, но е хубаво, че всичко продължава да зависи от нас. Сега трябва да спечелим последния си мач и да се класираме за елиминационната фаза“, каза Пьотровски, който е сред най-добрите играчи на „орлите“ през тази есен.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.