ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Играч на Лудогорец вярва в успеха

0
Бърнард Текпетей
Снимка: lap.bg

Фланговият нападател на Лудогорец Бърнард Текпетей не бе на ниво в първия домакински мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Олимпия Любляна и бе заменен в 54-тата минута от Кайо Видал. Ганайското крило обаче не бе и в най-доброто си физическо състояние, защото все още продължават да го мъчат болки в бедрото, заради които пропусна първите мачове от кампанията.

Текпетей вярва, че могат да преодолеят словенците и да се класират за третия кръг, което ще им гарантира най-малко участие в групите на Лига на конференциите наесен.

„Не се представихме добре в първата среща, но с помощта на Бог ще преобърнем нещата срещу Олимпия във вторник. Благодаря за подкрепата“, написа играчът в една от социалните мрежи.

Очаква се Бърнард да бъде в много по-добра кондиция за реванша, защото през уикенда на Лудгоорец не му предстои мач. Утре пък Олимпия приема от 21.15 часа в среща от словенското първенство Рогашка. В първия кръг тимът от Любляна загуби от Копер с 1:2.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.