ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Играч на Лудогорец стана национал

0
Мануел Шоу
ludogorets.com

Родният футболен шампион Лудогорец може да се похвали с нов национал. Техният играч Мануел Шоу получи повиквателна за националния отбор на Ангола за квалификациите в турнира за купата на Африканските нации. 

Наставникът на африканската държава – Педро Гонсалвеш обяви избраните 26 имена на които ще разчита в срещите от група „Е“ на пресявките. Първият мач на Ангола е срещу Гана на 23-и март в Кумаси. Четири дни по-късно Ангола домакинства в Луанда отново на тима на Гана.

Мануел Шоу не за първи път е част от националния отбор на своята родина. Той има цели 27 мача за Ангола. Последно играчът на лудогорци игра в средата на миналата година при равенството с Мадагаскар 1:1.

След първите две срещи в тази група „Е“ Ангола е лидер с 4 точки. С толкова са и Гана. По 1 точка имат ЦАР и Мадагаскар.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Georgi K.
Коментирай

Няма коментари.