Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Играч на Лудогорец: Не дадохме шанс на Фенербахче

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Еуфорията продължава да завладява Разград след страхотната победа на Лудогорец срещу Фенербахче, която позволи на родния шампион да запази реални шансове да излезе от Група Н на Лига на конференциите. Разградските орли впечатлиха не само с престижния успех, но най-вече с начина, по който го постигнаха, и със съдържателната си игра дадоха сериозна заявка, че са в състояние да продължат и доминацията си по нашите терени.

Според нападателя Спас Делев „орлите“ не са дали никакъв шанс на своя съперник.

„Мисля, че изиграхме страхотни 90 минути и не дадохме никакъв шанс на голям отбор като Фенербахче. Откакто Георги Дерменджиев е дошъл, ни е казал, че трябва да играем като отбор. Мисля, че това ни промени, защото всички имат качества, но е важно да играем като отбор“, каза Делев.

„Имахме много тежък мач, който загубихме в Дания. След това обаче показахме, че това е Лудогорец и сега трябва да надграждаме. Ако показваме играта от двубоя с Фенербахче, ще успяваме да постигаме целите си“, добави той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.