ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Играч на Левски се оперира: След много години проблемът е решен!

0

Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев се подложи на операция в клиника в Истанбул, с която да подобри зрението си. Той съобщи, че манипулацията е преминала успешно, а проблемът му вече е решен.

„Претърпях манипулация, която ще подобри значително зрението ми. След много години този мой проблем вече е решен. Благодаря на клуба ми Левски, който ме подкрепи в това начинание.

Огромни благодарности и към доктор Бюлент Аиат, който извърши интервенцията. Надявам се да бъда по-прецизен на терена със синия екип! Благодаря!“, написа Патрик-Габриел Галчев в социалните мрежи.

През този сезон Галчев има 16 мача за Левски, като се отчете с една асистенция.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.