ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ицо: Михайлов още носи перука, от години не говоря с него

0
Христо Стоичков
Колаж: lap.bg

Христо Стоичков се върна назад в спомените си и си припомни слави мигове от своята кариера, като несъмнено един от тях е Световното първенство в САЩ през 1994 година. Камата си припомни незабравимото американско лято и призна, че още не си говори със своя съотборник от онзи най-успешен национален тим на България Борислав Михайлов.

„Да, все още я носи, сега е малко по-голяма. Не съм говорил с него от много години, не си струва“, отговори Камата на въпрос на Relevo дали вратарят Борислов Михайлов е носил перука.

Ето какво още каза Стоичков:

1


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.