ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

И последният се оказа безпомощен срещу Наполи (ВИДЕО)

0
Наполи Хвича Кварацхелия
БТА

Наполи продължава да върви уверено към титлата в Серия А, след като победи и тима на Кремонезе с 3:0 като домакин в среща от 22-рия кръг. Тимът записа пети пореден успех и общо 19-ти от началото на сезона в Италия.

Хвича Кварацхелия откри за Наполи в средата на първото полувреме. В средата на втората част пък се разписа Виктор Осимен, а крайният резултат бе оформен от северномакедонския футболист Елиф Елмас.

Наполи Виктор Осимен

Кремонезе бе отборът, който изхвърли Наполи от Купата на Италия. Сега обаче неаполитанци си върнаха за поражението, като закотвиха Кремонезе на дъното на таблицата с едва осем точки в актива си.

Наполи пък има 59 точки – с 16 пред Интер, който е с мач по-малко.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.