ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Христо Крушарски вдигна мерника на Томаш

0
Христо Крушарски
Снимка: lap.bg

Неубедителните резултати на Локомотив Пловдив могат да костват поста на треньора му. Единият от собствениците на клуба Христо Крушарски вече е вдигнал мерника на Александър Томаш. Причината е изключително лошата серия, в която с се намира отборът.

Онзи ден „черно-белите“ отпаднаха за Купата след загуба с 0:4 от Лудогорец в Разград, а след като дълго водеха в първенството, те вече са на четвърто място, на 7 точки от лидера Черно море. В последните си девет шампионатни срещи Локо записа само една победа, като загуби са 4, колкото са и равенствата. 

Крушарски гласи за нов треньор Христо Златински, който води дубъл на клуба, пише bgderby.com. Проблемът е, че той няма Про лиценз, но такъв пък има шефът на школата Димитър Палазов и двамата може да работят в тандем.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.