ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Християн Петров: В България сме свикнали да диктуваме темпото

0
Християн Петров
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Християн Петров даде своето мнение след загубата от Карабах с 0:1 в контролна среща, изиграна в Австрия. Той сподели, че неговият тим е свикнал в България да диктува темпото на игра, но това не винаги ще става навън, където ще срещат отбори, които владеят повече топката.

„Изиграхме не лош мач срещу добър отбор на Карабах. Чувстваме се изморени след две тежки тренировки вчера. Свикнали сме в България да диктуваме темпото на игра, но не винаги ще е така и трябва да се нагаждаме срещу такива съперници“, започна той.

В доста добра физическа форма сме. Остават ни още няколко дни тук и една контрола – за началото ще сме готови. Нека младите се трудят и слушат по-големите – преди една година бях на тяхното място и не ми беше лесно. Трябва да се трудят и слушат треньорите, за да успеят“, каза още Петров. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.