ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хофенхайм се справи с Бохум и спря тежката серия (ВИДЕО + СНИМКИ)

0
Хофенхайм - Бохум
Снимка: БТА / BTA

Хофенхайм надделя с 3:1 в домакинството си на Бохум в първа среща от 14-ия кръг на германската Първа Бундеслига. По този начин тимът на Пелегрино Матерацо постигна първи шампионатен успех от края на месец октомври.


Гостите стояха добре на терена в началото на срещата и дори имаха няколко шанса да поведат, но в 32-ата минута Хофе откри резултата. Ваут Вегхорст стреля, вратарят на Бохум спаси, а при добавката на нидерландеца топката се отби от Ерхан Машович и влезе във вратата – 1:0.

Две минути преди почивката домакините вкараха и втори гол, когато Андрей Крамарич се освободи от бранител на Бохум и с прекрасен изстрел удвои преднината на Хофенхайм.

Домакините продължиха да контролират темпото и през втората част, като отбелязаха и трети гол в 76-ата минута. Крамарич отново беше замесен, след като постави началото на добра атака, която завърши с центриране на Мариус Бюлтер и попадение с глава на резервата Иляс Бебу.

В самия край на редовното време Гонсало Пасиенсия отбеляза почетния гол за Бохум.

Така Хофенхайм спря серията си от пет поредни мача без успех, от които четири в първенството, и събра 23 точки на шестата позиция. Бохум остава 12-и с 13 пункта.

Вижте кадри от успеха на Хофенхайм над Бохум:

Хофенхайм - БохумХофенхайм - БохумХофенхайм - БохумХофенхайм - БохумХофенхайм - БохумХофенхайм - БохумХофенхайм - БохумХофенхайм - Бохум

Хофенхайм - Бохум


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.