Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Хлъзгав“ мач за Ботев Пд за Купата според Alphawin

0
Арда - Ботев Пловдив
Ботев Пловдив (Снимка: Facebook.com/Botev Plovdiv)

Отборът на Ботев Пловдив гостува днес на Етър във Велико Търново в среща от 1/8-финалите на Купата на България. Според коефициентите в alphawin „жълто-черните“ далеч няма да спечелят толкова лесно.

Етър може и да е последен в елита на България, но тимът играе доста силно в последните си мачове – и само малшанс разделя отбора от това да вземе нещо.

Ботев от своя страна подобри представянето си, но все още е непостоянен в изявите си. В alphawin мобилна версия могат да бъдат открити най-различни пазари, като за победа за Ботев ставкат е 1.88, за равенство – 3.33, а за победа на Етър – 4.00.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.