ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Херо се закани на Лудогорец

0
Димитър Димитров
Снимка: Nostrabet

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров заяви, че отборът не само, че не е отписал мача с Лудогорец, но ще се стреми да го изиграе максимално сериозно. Четвъртфиналната среща от турнира SESAME Купа на България между двата отбора е във вторник от 17 часа в Разград.

„Формулата за успех в един мач е ясна – да вкараш повече голове от съперника и да допуснеш по-малко. Ние не подценяваме нито един мач, дори и контролите. Паузите влияят негативно върху спортната форма, но Спартак играе максимално сериозно в този турнир. Тренировъчният процес при нас е добър и съм доволен от влагането на играчите. В момента не мислим за лятна селекция, мисълта ни е да спечелим оставащите мачове“, каза Херо.

Наставникът допълни, че срещу Лудогорец няма да играят наказаните Божидар Васев и Виктор Митев, както и Иван Йорданов, за който има уговорка с разградчани да не участва в срещата. Няколко „соколи“ пък висят с картони и Херо допълнително ще преценява дали да разчита на тях.

„Виждам подобрение от ден на ден в организационен план в Спартак и се виждат предпоставки за еволюцията. Що се отнася до електрическо осветление на стадиона ни, ние сме готови да играем на осветление, но от Атанас Караиванов зависи какви ще са часовете на домакинските ни срещи“, допълни Димитров, който потвърди, че от няколко дни юношата на Левски Даниел Начев тренира с мъжете, след като през миналата есен и началото на тази пролет игра за дубъла.

Херо направи и кратък коментар за националния тим на България: „Аз ще се повторя, но не съм привърженик на подмладяването, тъй като в националния трябва да играят най-добрите. Иначе българите сме в двете крайности. Възхвалявахме националите след победите над Гибралтар и Северна Македония, а сега ги критикуваме. Трябва да се даде нужното време на тима, но все пак той си има ръководство.“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.