ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Херо се закани на Лудогорец

0
Димитър Димитров
Снимка: Сайт на Спартак

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров отправи предупреждение към първия им пролетен съперник Лудогорец, като каза, че през зимата варненският тим е повишил класата си.

„Лудогорец е с класа над другите у нас, но ние също повишихме класата си с новите попълнения през зимата. Ако Спартак имаше този отбор в началото на сезона, нямаше да е на това място в класирането. Теренът сигурно ще бъде заледен и труден в събота, но ние искаме да се представим възможно най-добре. Играчите трябва също да демонстрират характер и морал, за да печелят победи“, заяви Херо пред медиите днес.

Той потвърди, че всички нови попълнения, дори и Александър Белоусов, ще бъдат картотекирани за двубоя с „орлите“ на 11 февруари във Варна.

„Ако зависеше от мен, исках да имаме още една седмица за подготовка, но едва ли БФС щеше да се съобрази с това мое желание“, допълни Херо.

С него пред журналистите се появи и Александър Цветков, който каза: „Колективът е прекрасен, всички се сприятелихме и очаквам да оправдаем очакванията на нашите фенове. Ако не вярвах, че ще се спасим, нямаше да съм тук“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.