ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Херо обяви, че напуска Спартак

0
Димитър Димитров
Снимка: lap.bg

Треньорът Димитър Димитров обяви, че напуска Спартак, след като тимът изпадна във Втора лига.

„Това бе последният ми мач за Спартак във Варна и изобщо. Договорът ми изтича и не съм получил предложение за нов, но и да бях получил, нямаше да приема. Не приемам начина, по който се управлява клуба и не съм съгласен с някои неща. Имаше хора в управата, които не искаха Спартак да се спаси, но не искам да навлизам в подробности. Още, когато дойдох, имаше бойкотиране“, каза Херо.

„Спартак обаче има чудесен спонсор в лицето на Павлин Николов и ако запази този отбор, ще мине като валяк в Б група и ще се завърне в елита. Ние изпаднахме, защото не влизахме в схеми и играхме честно. Искахме да победим и в последния си мач заради честта на клуба. Двата отбора, които играха феърплей, изпаднаха. Но в България е така“, допълни Димитър Димитров.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.