50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Херо е несъгласен с налаганата от Младен Кръстаич политика

0
Димитър Димитров - Херо
LAP.bg

Треньорът на Спартак Варна – Димитър Димитров, даде мнението си след победата на „соколите“ над втородивизионния Добруджа. Двата тима изиграха контролна среща във Варна, в която елитният тим се наложи с 4:1.

“Резултатът не е важен, а поведението и настройката. През първото полувреме излязохме недобре настроени. Смятам, че е една полезна проверка“, заяв Херо, като подчерта, че основната цел е спасение. Той също така разкри, че Спартак ще е без някои играчи, измежду които Иван Йорданов.

“Жалко, че загубихме. Черна Гора не ни превъзхождаше с нищо, даже е по-слаб отбор. Проблеми имаше, видяха се на терена, но това е работа на спортно-техническото ръководство. Трябва да гледаме с оптимизъм, защото ние, българите, сме малко хора на двете крайности. Говори се за някакво подмладяване, аз имам по-друга позиция. В националния отбор подмладяване не трябва да има, а да играят най-добрите“, продължи наставникът, като каза, че това е огледалото на българския футбол, но политиката на БФС е малко по-различна



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.