ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Героят Хайнц: Победата бе много важна, готови сме за Сепси

0
Тобиас Хайнц
Снимка: LAP.bg

Големият герой за ЦСКА – Тобиас Хайнц, сподели след трудната победа с 1:0 срещу новака Крумовград, че в началото на сезона най-важното е отборът да побеждава, а не толкова играта. Норвежецът вкара великолепен гол със задна ножица, който се оказа и победният в срещата.

„Позиционирах се добре в наказателното поле на съперника, намерих и празното пространство. Трябваше да действам по-хитро. Когато видях, че Амос Юга ще подава в тази зона, бях готов. Победата е много важна за нас“, сподели Хайнц.

Тобиас Хайнц

„Бях разочарован, че не спечелихме срещу Хебър и не се разписах.“

„Тази вечер сменихме формацията на игра. Не мисля, че създадохме изобилие от ситуации, но е хубаво, че успяхме да вкараме една от тях“, добави той.

Тобиас Хайнц

„Имаме няколко нови момчета. Нямаме много мачове зад гърба си заедно, но с времето ще се стиковаме повече. Сега е важно да побеждаваме и да печелим точки. Докато влезеш в нужния ритъм, е най-важно да печелиш точки. Знаем, че ще заиграем по-добре, но за това е нужно време“, продължи норвежецът.

Накрая полузащитникът коментира и предстоящия първи мач срещу румънския Сепси във втория квалификационен кръг в турнира Лигата на конференциите.

Тобиас Хайнц

„Беше важно днес да победим, за да бъдем с по-добро самочувствие за мача срещу Сепси. Ще бъдем готови за мача в четвъртък“, завърши Хайнц.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.