ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хебър победи във Враца и си осигури минимум бараж

0
Хебър
Стопкадър: Диема Спорт

Отборът на Хебър спечели с 3:2 срещу Ботев във Враца и си осигури минимум бараж за оцеляване в елита. Тимът на Любослав Пенев ще се спаси директно, ако в последния си мач успее да победи Берое у дома.

И петте гола в срещата под Врачанската планина паднаха след почивката. Венсан Марсел изведе гостите напред в 48-ата минута, а Клери Сербер изравни в 56-ата. Последваха два безответни гола на Георги Вълчев в 67-ата минута и Стоян Стоичков в 79-ата, които донесоха скъпоценната победа на Хебър.

Треньорът на победителите Любо Пенев изрази задоволство от успеха, но уточни, че не е доволен от продукцията им до почивката.

„През второто полувреме играхме по-добре и се доближихме до целта“, коментира Пенев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.