ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хебър завърза възела при изпадащите с триумф над Септември

0
Хебър
Снимка: LAP.bg/Юлиан Тодоров

Отборът на Хебър Пазарджик прекъсна негативната си серия от три последователни домакински загуби в родния елит. Възпитаниците на Любослав Пенев победиха Септември София с 3:1 в мач от 33-ти кръг на Първа лига и по този начин завързаха още повече интригата в долната шестица.

Краят на първото полувреме предложи и всичко по интересно от него. Гол на домакините в 40′ бе отменен след намесата на ВАР, но във втората минута на добавеното време „гробарите“ все пак поведоха след гол на Георги Тартов.

Столичани се върнаха в мача в 78′ чрез Кристиян Пешов, но само 4 минути по-късно Хебър отново поведе след гол на Алекс Серано. Крайният резултат бе оформен в 88′ с попадението на Стефан Цонков, който вкарва втори гол в последните 4 срещи на своя тим.

Така пазарджиклии се изкачиха до 14-о място във временното класиране с актив от 26 точки, измествайки играчите на Красимир Балъков от тази позиция. Септември се смъкна до 15-а позиция с точка по-малко на сметката си.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.