ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хебър пуска скъпи билети за мача с Левски за Купата

0
левски хебър
Снимка: LAP.BG

Билетите за осминафинала за Купата на България между Хебър и Левски ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача в Пазарджик.

Те ще са на завишена цена от 15 лева, като домакините очевидно се възползват от сериозния интерес към двубоя да напълнят клубната каса.

„Левскари, билетите за двубоя от 1/8 финалите за Купата на България срещу Хебър ще се продават в деня на мача – 6 декември от 14:30 часа. Продажбата им стартира в 10:00 часа на каса пред Сектор „Гости“ на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик. Цената на билета е 15 лева“, гласи съобщението от Левски.

Хебър е пред сериозно стесняване на бюджета и дори се заговори, че старши треньорът Любослав Пенев може да си тръгне.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.