50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хебър остава в Първа лига, Берое на бараж

0
Локомотив София - Хебър Пазарджик
LAP.bg

Хебър Пазарджик запази елитния си статут и за догодина. Възпитаниците на Любослав Пенев завършиха плейофите в долната шестица на Първа лига с три поредни победи, след като днес сломиха гостуващия тиме на Берое с 3:1.

Резултатът за „гробарите“ откри Ивайло Михайлов в 42′. Играчите на Николай Киров получиха право да изпълняват 11-метров наказателен удар, който бе релизиран от Тонислав Йорданов в 82′. В герой за пазарджиклии се превърна младата резерва Марк-Емилио Папазов в продължението на мача. 19-годишният бивш играч на ЦСКА, който направи нарушението за дузпата, вкара два бързи гола в 91′ и 95′ и си заслужи аплодисментите. Не трябва да се подценява и фактът, че стражът на гостите Иван Гошев направи две страхотни грешки при първите два гола на домакините.

Хебър завършва сезон 2022/23 на 12-о място с 32 точки, докато Берое ще играе бараж за оставане в елита със Спортист Своге.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.