Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хебър даде 51 точки на Черно море

0
Хебър
Снимка: Facebook, Хебър

Отборът на Хебър Пазарджик очаквано взе гостуването си на Черно море с 3:0 (25:17, 25:21, 25:13) в мач от 19-и кръг на родната Суперлига по волейбол. Възпитаниците на Камило Плачи не срещнаха реална съпротива от домакините от Варна и бяха господари във всеки един аспект от играта, a двубоят приключи за малко повече от час.

Най-полезен за гостите беше бившият национал Тодор Алексиев с 15 точки, а Якопо Масари добави още 14 точки. За домакините с 10 точки се отличи Симеон Димитров.

Хебър заема 4-то място във временното класиране с 13 успеха и 6 загуби, докато Черно море се намира на 9-о място с 6 победи и 13 поражения.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.