Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лион надигна глава след хеттрик на Лаказет (ВИДЕО)

0
Александър Лаказет
Нападателят на Олимпик Лион Александър Лаказет (Снимка: БТА)

Олимпик Лион записа втората си победа от началото на сезона, след като разби с 3:0 в домакинството си на Тулуза в среща от 15-ия кръг на френската Лига 1. Големият герой за „хлапетата“ бе капитанът Александър Лаказет, който реализира хеттрик.


Бившият нападател на Арсенал и Борусия Дортмунд се разписа на двата пъти в 25-ата и 29-ата минута, с което даде комфортен аванс на тима си.

В добавеното време на първата част Тайс Далинга от Тулуза пропусна да намали резултата от дузпа, която беше спасена от вратаря Антони Лопес.

Десет минути преди края на мача Лаказет оформи хеттрика си и крайния резултат.

Въпреки победата, Олимпик Лион все още е на последно място, но вече е само на точка от Клермон. Тулуза пък е 15-и с три точки пред именно пред „хлапетата“.’

Ето резултати от мачовете в неделя в Лига 1:

Ница – Реймс 2:1

Клермон Фут – Лил 0:0

Метц – Брест 0:1

Страсбург – Льо Авър 2:1

Олимпик Лион – Тулуза 3:0

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.