ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хари Кейн донесе минимален успех на Байерн срещу Кьолн

0
Хари Кейн, Байерн Мюнхен
Снимка: БТА

Хари Кейн се превърна в герой за Байерн Мюнхен, вкарвайки единственото попадение за успеха с 1:0 над Кьолн. Двубоят между „козлите“ и баварците бе от 12-ия кръг на германската Бундеслига.

Шампионът Байерн нареди три поредни успеха и вече е на върх с 32 точки, но и мач повече от Байер Леверкузен. За домакина в днешния мач кризата продължава. Кьолн е със само 6 точки от 12 мача и е в другия край на таблицата.

Байерн можеше да открие още в петата минута, но Чупо-Мотинг не бе точен. Минута след това Кьолн едва не си вкара и авногол.

Мюнхенският колос поведе след 20 минути игра. Тогава Чупо-Мотинг бе изведен сам срещу Швабе, смени посоката и стреля, но бранител изби от голлинията. След това най-събразителен бе Хари Кейн, който не прости на Швабе за 0:1, оказал се и финален резултат.

Чупо-Мотинг продължи да изпуска положения, а същото важи и за Лерой Сане. Двамата пропуснаха два шанса, а още една възможност бе профукана от Кингсли Коман още до почивката.

Втората част бе доста по-спокойна. Хюберс можеше да сюрпризира неприятно Нойер в 57-ата минута, но не бе точен. 13 минути преди края Коман намери Сане, но ударът на последния бе блокиран. Към края на мача гредата пък спря французина от попадение във вратата на Кьолн.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.