Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Халф на Манчестър Юнайтед аут до края на сезона

0
Манчестър Юнайтед
Снимка: Twitter

Нидерландецът Дони ван де Беек ще пропусне всички мачове на Манчестър Юнайтед до края на сезона. Той ще може да се включи чак за лятната предсезонна подготовка. 

„Ужасно е да получиш подобно влизане отзад и травма, която те вади от игра до лятото“, обяви мениджърът на отбора Ерик тен Хаг. 

Специалистът е недоволен, че няма да може да разчита на сънародника си. 

„Ако гледаме в дългосрочен план, поне ще се върне за подготовката ни и ще бъде в топ форма за следващия сезон“, опита се да погледне оптимистично „лалето“. 

Манчестър Юнайтед навлиза във все по-добра форма и вече шансовете да завърши в топ 4 на Висшата лига изглеждат все по-сериозни. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.