50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хакери атакуваха Стойко Сакалиев

0
Стойко Сакалиев
cska.bg

Администраторът на ЦСКА – Стойко Сакалиев, е станал обект на хакерска атака. Бившият голмайстор на 31-кратните шампиони се оплака, че акаунтът му в социалната мрежа Instagram е бил пробит и в момента няма достъп до него, сочи проверка на Nostrabet.

„Здравейте, армейци. Искам да ви уведомея, че профилът ми в Instagram „stoyko_sakaliev“ е хакнат!Бъдете внимателни. Надявам се в най-скоро време да го възстановят“, уведоми Стойко.

Съветваме ви да не отваряте съобщения от въпросния профил, тък като могат да бъдат злонамерени. От платформата ще потърсят повече информация по случая и скоро ще излязат със становище.

Сакалиев е много активен в социалните мрежи и често получава стотици харесвания и коментари на публикациите си. Той е един от големите любимци на „червена“ България. За него да работи за клюба на сърцето му е привилегия.

Стойко Сакалиев пред Nostrabet

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.