ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Густаво Бусато влезе в историята на ЦСКА

0
Густаво Бусато
Снимка: lap.bg

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато вече е едноличен лидер в класацията на чужденците с най-много мачове в историята на клуба. Във Вечното дерби с Левски той пази на червената врата за 161-ви път. По този начин бразилецът изпревари Ибрахима Гай и Жеферсон, които имат по 160 срещи с екипа на армейците.

Густаво Бусато е роден на 29 октомври 1990 година, като дойде на „Българска армия“ през 2019 година от Итуано, за който не бе записал нито една среща.

Понастоящем конкуренти за вратата в ЦСКА са Димитър Евтимов и Марин Орлинов, но Бусато твърдо е първи избор през последните сезони.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.