Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Густаво Бусато пред угрозата да пропусне мача с Лудогорец

0
Густаво Бусато, Амос Юга
Снимка: LAP.bg

Вратарят на ЦСКА, превърнал се в герой в последното Вечно дерби със спасена дузпа – Густаво Бусато, е получил жълт картон от съдията Никола Попов след срещата, пише „Тема Спорт“.

Първоначално това не бе отразено в статистиката, но след това санкцията е описана в протоколи на мача между „червени“ и „сини“. Това означава, че срещу Пирин Густаво трябва да бъде много внимателен – при нов картон, той ще натрупа 5 и ще порпусне ключовия мач с Лудогорец на 30 април.

От санкция в състава са заплашени още няколко играчи. С по 4 жълти картона като Бусато са халфовете Джонатан Линдсет и Станислав Шопов.

Особено внимателен пък ще трябва да бъде капитанът Юрген Матей. Нидерландският защитник има 8 официални предупреждения от началото на кампанията. При девети жълт картон Матай ще пропусне не една, а цели две срещи.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.