ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гуардиола разкри едно от вдъхновенията на Халанд

0
Джозеп Гуардиола
Снимка: Twitter

Мениджърът на Манчестър Сити – Хосеп Гуардиола, сподели от кой нападател се учи голмайсторът на „гражданите“ – Ерлинг Халанд. 22-годишният норвежец вече има 25 гола от 19 мача, между които и четири хеттрика във Висшата лига.

„Едно от качествата на Ерлинг, които ме изненада най-много, е как той е наясно, че може да се подобри. Дори в много елементи от играта. Аз съм почти сигурен, че може би гледайки Хари Кейн. Но не непременно Хари, той гледа други играчи също, има волята да мисли, че може да стане много по-добър“, започна Гуардиола с въодушевление.

Кейн има 16 гола в шампионата и за последно отбеляза победата при победата на Тотнъм с 1:0 над Фулъм.

„Кейн остава един от най-добрите нападатели, които съм виждал в живота си. Изключителен играч. Това, че не е спечелил титла не е знак, че не е добър. Мисля, че той го доказа“, добави испанският треньор по повод звездата на „шпорите“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.