Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гуардиола избухна срещу съдиите от дербито с Юнайтед

0
Хосеп Гуардиола
Снимка: Twitter

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе бесен на съдиите от дербито с Манчестър Юнайтед. „Гражданите“ отстъпиха с 1:2, а изравнителното попадение на Бруно Фернандеш беше много спорно заради позицията на Рашфорд. Английският национал бе в засада, атакува топката, но не игра с нея. Страничният съдия вдигна засада, но главния зачете гола.

„Мачът бе наистина добър. Ние играхме добре, но те бяха невероятни и ги поздравявам. Горд съм, че играхме с такъв характер и направихме фантастичен мач. Има много точки и мачове, не сме отписали титлата и ще опитаме да я спечелим“, каза мениджърът на Сити.

Рашфорд бе в засада и с действията си разсейваше нашия вратар и защитниците ни. Знам обаче, че е трудно е за реферите на тези стадиони.

Нищо фатално не се е случило. Знам как трябва да реагираме“, добави Гуардиола след дербито.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.