ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гришо с минимални шансове срещу Алкарас според Inbet

0
Анди Мъри - Григор Димитров
Снимка: БТА / BTA

Голямата тенис звезда на България Григор Димитров излиза този следобед срещу испанеца Карлос Алкарас в мач от Мастърс турнира в Шанхай. Според коефициентите в инбет онлайн обаче българинът почти няма шансове за победа. Дали Гришо може да ги опровергае?

Григор започна отлично участието си в Шанхай с победа над по-високо ранкирания Карен Хачанов, побеждавайки го в два сета. Алкарас обаче е водач в основната схема на турнира и очаквано е фаворит – 1.20 коефициент в inbet app за негова победа, докато за успех на Гришо ставката е 4.75.

Григор обаче е способен да се противопостави на Алкарас, макар и да загуби предходните си три срещи срещу този съперник. За този мач има различни inbet bonusi, които могат да бъдат използвани. Любопитно ще е и дали Гришо ще спечели сет в мача – ставката на букмейкъра за това е 2.75 с Megaboost.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.