ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гриша Ганчев официално взе цялата власт в ЦСКА?

1
Гриша Ганчев
Снимка: lap.bg

Гриша Ганчев вече официално е мажоритарен собственик на ЦСКА, твърдят колегите от „Спортал“. Той е придобил акциите на досегашния си съдружник Юлиян Инджов и вече разполага със 76,2%.

До момента Ганчев и Инджов имаха по равен дял – 38,1%. Христо Стоичков пък държи 20% от акциите на ЦСКА. Сега обаче Гриша Ганчев става мажоритарен собственик и ще може еднолично да взима решения на „Армията“.

На 11 февруари предстои и Общо събрание в ЦСКА, което ще гласува промени в Съвета на директорите. Очаква се именно там Инджов да бъде изваден от състава, а на негово място да влезе синът на Гриша Ганчев – Данаил.

Именно той ръководи отбора след оттеглянето на баща си вече повече от година и пътува навсякъде в Европа с играчите. Предстои да стане ясно дали и документално ще влезе на мястото на Гриша с дял от акциите. 

Стоичков пък главно се занимава с рекламирането на марката ЦСКА по цял свят. Наскоро подари фланелка на папата, а преди това се срещна с Лионел Меси. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Един коментар
Коментирай
  1. Ivan Handjiev
    Само не разбрах на кое ЦСКА е взел власта?