ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор стартира срещу австралиец или испанец на Мастърса в Шанхай

0
Григор Димитров
Снимка: lap.bg

Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, ще стартира срещу австралиеца Александър Вукич или испанеца Роберто Карбайес Баена във втория кръг на турнира на твърди кортове от сериите „Мастърс“ в Шанхай, който започва на 4 октомври.

Първата ракета на България е 18-и поставен в схемата и почива в първи кръг, след което му предстои сблъсък с 50-ия в света Вукич или номер 61 Баена. Досега Димитров досега не е играл срещу Вукич, а срещу Баена е записал две победи от два мача, едната от които бе по-рано тази година на турнира в Женева.

Първият поставен, който Григор може да срещне в Шанхай, е руснакът Карен Хачанов, като българинът е в четвъртината на водача в схемата Карлос Алкарас и може да се изправи срещу него в ¼-финалите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.