ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор трудно ще пречупи Зверев според Inbet

0
Григор Димитров
Снимка: "Ролан Гарос"

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза тази вечер срещу Александър Зверев в мач от 1/8-финалите на турнира от Големия шлем Ролан Гарос. Ако съдим по коефициентите в inbet, то за Гришо предстои много тежък сблъсък. Дали обаче действително ще бъде така?

Ролан Гарос е най-слабият турнир на Григор в Големия шлем, като сега той достига едва за втори път до 1/8-финалната фаза след 2020-та, когато губи от Стефанос Циципас. За да прескочи фазата и да отиде на 1/4-финалите, Гришо трябва да победи на 2.63 коефициент на Inbet.

Григор има само една победа срещу Зверев, който пък го е побеждавал три пъти. За предстоящия мач са налични различни inbet бонус оферти, с които да се потърсят интересни предложения за залози. Двубоят ще бъде на централния корт „Филип Шатрие“ и ще започне след 21:15 часа българско време.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.