ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор Саруханян оглави 11-ото издание на „Битки на духа“

0
Григор Саруханян
Снимка: Битки на духа

Българският боксьор Григор Саруханян оглавява 11-ото издание на боксовия турнир „Битки на духа“, организиран от Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски.

Носителят на титлата WBC CISBB и член на „София-Запад“ има за съперник французина Салим Бен Реджеб. Мачът ще е шест рунда в супер средна категория (72,5-76,2 кг).

Феновете на бойните спортове ще могат да ср насладят на още 19 битки в столичната зала “София“ в събота (25 март). Началото на галата е символично за вековниците – 19:14 ч., а билетите са с цена 20 лева.

Битки на духа

Бойната карта ще включва 6 професионални срещи по бокс и 11 аматьорски. Други три ще бъдат по правилата на кикбокс.

Друго от популярните ни имена в професионалния бокс – Здравко Попов, ще направи дебют в „Битки на духа“. Великотърновският създател от клуб „Мания“ ще има за съперник Славиша Симеунович – опитен боксьор с над 100 професионални мача в своята кариера. Босненецът е играл с претенденти за поясите на Канело Алварес, както и подгряващи мачове от световния шампион в 4 категории.

Битки на духа

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.