Inbet
Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор подчини Вукич в два сета в Шанхай

0
Григор Димитров
Снимка: lap.bg

Григор Димитров победи австралиеца Александър Вукич с 6:4,6:3 във втория кръг от турнира на твърда настилка от сериите „Мастърс 1000“ в Шанхай с награден фонд 8,8 милиона долара.

Първата ракета на България не срещна трудности в първия си мач от надпреварата и спечели в два сета за 1.24 часа игра. Срещата трябваше да се проведе вчера, но бе отложена за днес заради дъжд.

Григор, който е поставен под номер 18 в схемата, не даде нито една възможност за пробив на съперника и постигна рутинен успех. Българинът проби сервиса на Вукич в третия гейм и спечели първия сет с 6:4. Във втория Димитров бе още по-убедителен – започна с пробив в първия гейм и добави още един в деветия, като затвори мача с първия си мачбол за 6:3.

В третия кръг Гришо ще срещне руснака Карен Хачанов, който надделя срещу казахстанеца Бейбит Жукаев със 7:6 (1), 4:6, 6:2. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.