ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор стартира срещу перуанец или китаец в Чънду

0
Александър Зверев - Григор Димитров
Снимка: БТА / BTA

Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, ще стартира участието си на турнира от сериите ATP 250 в китайския град Чънду с награден фонд 1 152 805 долара, в сряда. Хасковлията, който е поставен под №3 в основната схема, почива в първи кръг, а във втори ще срещне победителя от сблъсъка между перуанеца Хуан Пабло Варияс (№70) и играещия с уайлд кард местен представител Жие Цуи (№528).

Потенциалният съперник на Григор на четвъртфинал е №8 в схемата Александър Вукич. Димитров е в една половина на схемата с №1 в турнира Александър Зверев, с когото може да играе на полуфинал. В другата половина поставените са Лоренцо Музети, Даниел Еванс, Александър Бублик и Макс Пърсел.

Надпреварата на твърди кортове ще се състои от 20 до 26 септември след тригодишно прекъсване заради стриктните мерки в Китай заради пандемията от COVID-19. Димитров трябва да стартира своето участие в петък или в събота.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.