ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор Димитров се раздели с Мадалина?

0
григор димитров
Снимка: БТА

Половинката на Григор Димитров Мадалина Ганя изтри всички свои публикации с българския тенисист в социалните мрежи. Впоследствие същото направи и хасковлията, което по всяка вероятност означава, че двамата са приключили с взаимоотношенията си.

За звездната двойка стана ясно от обща фотосесия в Instagram. По-малко от половин година по-късно обаче явно чувствата им са се охладили. Наскоро Мадалина даде няколко интервюта, от които между редовете стана ясно, че не й спори в любовта.

Двамата с Гришо изглеждаха влюбени на фестивала във Венеция, където се целуваха пред камерите и обективите на папараците. Феновете на Димитров се надяват личния му живот да не повлияе на представянето му на тенис корта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.