ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор: Чувството отново да съм на финал е прекрасно

0
Григор Димитров
Снимка: lap.bg

Българската звезда в тениса Григор Димитров не скри радостта си след класирането си за финала на турнира в Женева, след като отстрани Тейлър Фриц след обрат.

Това е първи финал за българина от 2018 година насам, който оттогава насам имаше 11 поредни загубени полуфинала. Сега той ще може да се бори за девета титла в кариерата си.

„Това беше много луд мач. През последните дни прекарах толкова много часове на корта, но мога да кажа, че съм много доволен от моето представяне“, каза Григор след победата над Фриц.

„Благодаря на всички за подкрепата от трибуните. Чувството отново да съм на финал е прекрасно. Направих още една крачка напред. Аз дойдох тук именно с тази цел и се надявам да продължа така и до самия край“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.