ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Грешка в градско дерби свали Реал Мадрид от върха в Ла Лига

0
Жирона - Реал Мадрид
Снимка: БТА / BTA

Испанският колос Реал Мадрид не успя да победи Райо Валекано в градското дерби, след като завършиха наравно 0:0 в мач от 12-ия кръг на Ла Лига.

„Кралете“ не успяха да пробият през отбраната на Райо, която издържа 90 минути на натиска на съперника. Домакините пропуснаха и 2-3 много добри ситуации за гол.

Тази грешна стъпка остави Реал Мадрид на втора позиция в класирането, като Жирона е новият водач в Ла Лига с 31 точки. „Белите“ имат 29 пункта, а Барселона е трети с 27.

В следващия кръг Реал Мадрид ще се изправи срещу отбора на Валенсия. Райо, който е девети в класирането, ще се изправи тъкмо срещу водача Жирона.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.