Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Грандът Аякс се падна на Лудогорец в Лига Европа

0
Аякс
Официален сайт на Аякс

Лудогорец ще има много силен съперник на плейофите в Лига Европа, ако преодолее Астана в третия кръг от квалификациите на турнира. Нидерландският гранд Аякс беше възможно най-трудният жребий, но разградчани изтеглиха късата клечка. 

Така Лудогорец евентуално ще е домакин в първата среща и гост на реванша. Сблъсъците в плейофите за влизане в груповата фаза на Лига Европа ще бъдат на 24 и 31 август.

Ако Лудогорец загуби от Астана и отпадне от Лига Европа, ще играе плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите.

Там остана още един роден представител – Левски. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.