Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наполи изкушава бившия мениджър на Челси

0
Греъм Потър
БТА

Италианският шампион Наполи е близо до това да остане без старши треньор, тъй като настоящият такъв – Руди Гарсия, е пред уволнение. 59-годишният французин е под напрежение заради неубедителния старт на сезона за партенопеите в Серия А. Тимът на Наполи е пети във временното класиране с 14 точки след 8 кръга, на 7 точки от лидера Милан.

Според различни информации, бившият мениджър на Челси – Греъм Потър, е сред кандидатите за треньорския пост на стадион „Диего Армандо Марадона“. Смята се, че президентът на неаполитанци – Аурелио де Лаурентис, планира скоро да уволни Гарсия.

48-годишният Потър, който е без работа от месец април, когато бе уволнен от Челси, до момента отказа предложения от Олимпик Лион и Рейнджърс, като причината е, че според медиите на Острова той иска да води отбор от Шампионската лига. Това означава, че ако Де Лаурентис се спре на него, то този път англичанинът едва ще каже „не“. Потър спечели едва 12 от 31 мача начело на лондончани.

Друго интересно в списъка на Де Лаурентис е това на 56-годишният италиански треньор Марко Джампаоло, твърди Goal Italia. За последно Джампаоло води отбора на Сампдория между януари и октомври 2022-а година.

Сред останалите варианти за наследник на Руди Гарсия са още Антонио Конте, Игор Тудор и Марсело Гаярдо.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.