Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Градев: Левски загуби делото срещу Хубчев заради Ивков

0
Петър Хубчев
LAP.bg

Адвокатът на Петър Хубчев – Георги Градев, се върна към делото между Левски и някогашния защитник. Специалистът по спортно право внесе яснота към казуса. Треньорът и екипът взеха сума около милион от „синия“ клуб.

„Левски загуби делото срещу Петър Хубчев заради процедурни грешки, които направи техният адвокат Иво Ивков. Той не бе в час с новите правила на Съда и тръгна да оспорва юрисдикцията на ФИФА“.

„Новата практика на съда в Лозана е, че когато оспорваш юрисдикцията на ФИФА, тя трябва да е страна“, заяви Градев в подкаста на btv.

Ивков не е призовал централата като ответник и те са му отговорили, че не могат да участват, защото са пропуснали да ги призоват за страна. По този начин Левски е бил обречен да загуби делото още в началото заради процедурни грешки на Ивков, продължава обясненията си Георги Градев, който е част от екипа на Димитър Бербатов в битката за БФС.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.