ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гонзо на важна среща в Пловдив, инспектира „Колежа“

0
БФС пресконференция Георги Иванов
Снимка: БТА / BTA

В петък се е провела важна среща на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, на която бе обсъдено дали предстоящият двубой между България и Унгария от европейските квалификации на 16 ноември може да се проведе там. На срещата са присъствали техническият директор на БФС Георги Иванов, председателят на ЗС на БФС-Пловдив Огнян Златков, представители на полицията в Пловдив и Илиян Филипов, строителят на „Колежа“, съобщава „Спортал“.

По време на събирането, Илиян Филипов е потвърдил изпратеното вчера писмо към Общината, в което се препоръчва да не се провеждат срещи на стадиона от 13 до 20 ноември поради монтажни дейности на тежки елементи от козирката.


След това е била направена обиколка на стадиона с цел да се определи дали полицията може да осигури безопасността по време на предстоящия двубой, на който се очаква фенове да изразят протест срещу управлението на футболната ни федерация. Както е известно, мачът беше преместен от стадион „Васил Левски“ в София на „Христо Ботев“ в Пловдив и то без фенове по препоръка на УЕФА.

Въпреки всичко, крайното решение дали срещата ще се играе в Пловдив или не, не бе взето днес, а се очаква да бъде обявено в понеделник.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.