Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гонзо: Проблемът на българския футбол са многото школи

0
Георги Иванов - Гонзо
Снимка: БТА

Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо смята, че многото школи в България създават проблем на българския футбол. Причината е, че тяхната цел единствено бройката, за да могат да прибират повече такси от децата.

„Смятам, че проблем в българския футбол са многото школи, които се създават. Превръща се в едно печалбарство. Всяка школа, която се създава, е да взима по-голям брой деца, които да плащат такси“, каза Георги Иванов на форума „Държавата в подкрепа на спорта – нови възможности“.

Ние ще вземем мерки – ще направим така, че да има по 25 деца, за да може да се даде адекватна подготовка и обучение на тези футболисти. А в момента тази масовост, която са направили, те превръщат дори професионалните клубове в масови“, добави още той.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.