ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гонзо представи книга и заяви: До 15 март съм директор в БФС

0
Георги Иванов - Гонзо
Снимка: БТА

Техническият директор на БФС – Георги Иванов, представи книгата за футболна методика „Пътят на таланта“, както анонсира още преди няколко седмици.

Гонзо заяви, че не желае да коментира битките за Футболната централа, а също така коментира, че до 15 март, когато е Конгресът на БФС, той ще бъде на поста си.

„Димитър Бербатов е от 2,5 години е кандидат за президент на БФС. Аз съм технически директор на БФС и до 15 март ще бъдат такъв“, заяви Иванов.

Директорът заяви, че много хора не са знаели, че две години се работи по тази книга, а единствената мисъл на ръководството на БФС е да промени мисленето на всички треньори, което е дълъг процес. Иванов заяви, че през 2024 година всички национални гарнитури ще бъдат на различно ниво, а след 3-4 години ще се види трудът.

„Всички, които се занимават с футбол, носят отговорност за националния отбор. Треньори, директори…“, обобщи Гонзо.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.