ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гонзо избухна срещу ЦСКА: Нямали национали? Та там 10 от 11 са чужденци

0
Георги Иванов - Гонзо
Снимка: БТА

Легендата на Левски Георги Иванов – Гонзо, който понастоящем е технически директор на БФС, коментира националния отбор по футбол след фалстарта срещу Черна гора.

Той засегна и темата със селекцията на Младен Кръстаич, в която първоначално не беше повикан нито един играч от лидера в класирането ЦСКА.

„Големият проблем е, че прекалено много чужденци играят в българското първенство, не се дава възможност на младите играчи да изпъкват и да се развиват. Школите не работят по най-добрия начин, за да изкарват футболисти“, започна Гонзо.

„От лидера в класирането ЦСКА нямало нито един футболист в националния отбор… Там от 11 човека, 10 са чужденци!“, добави още той пред БНТ.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.