Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Задава ли се криза в Левски – петима отказват да преподпишат

0
Левски
LAP.bg

Левски е изправен пред сериозен проблем, след като двама от основните играчи – Ноа Сонко Сундберг и Андриан Краев, отказват да подпишат нови договори. По-рано стана ясно, че централният бранител е много близо до преминаване в шампиона Лудогорец за около 500 хиляди евро.

Ситуацията обаче се влошава още повече, тъй като към тях се присъединяват още трима ключови футболисти – Вандерсон Цунами, Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап, пише „Тема Спорт“. Цунами и Петрис са водещи играчи в защитата на тима и техния отказ да останат е особено обезпокоителен за Левски. Бразилецът пропусна първите два мача от сезона поради наказание от предишния шампионат, но се очаква да бъде в стартовата единайсеторка за гостуването на Шкупи в четвъртък от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Нидерландецът Келиан ван дер Каап също се присъедини към списъка на футболисти, които може да напуснат „сините“. Той не е доволен от статута си на резерва и, че е четвърти избор за центъра на отбраната след Сундберг, Хосе Кордоба и Кристиан Димитров.

Договорите на Краев, Сундберг, Цунами, Петрис и Ван дер Каап изтичат другото лято и столичани трябва да решат дали да ги продадат сега или най-късно през зимата, за да не ги изпуснат без пари след края на сезона. Тази ситуация създава реалната заплаха за Левски да остане без почти цялата си защитна линия, което налага неотложни действия от страна на ръководството, за да се предотврати потенциална криза в отбора.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.