Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бохум и Майнц останаха без победа след голово реми (ВИДЕО + СНИМКИ)

0
Бохум - Майнц 05
Снимка: БТА / BTA

Бохум и Майнц 05 не се победиха и завършиха наравно при 2:2 в дербито на дъното от деветия кръг на германската Първа Бундеслига.


Домакините поведоха в 21-ата минута чрез Кевин Щьогер, който бе точен от дузпа, която беше отсъдена за нарушение на Дани да Коста срещу Кевин Шлотербек.

Именно той обаче възстанови равенството в 59-ата минута, когато си отбеляза автогол. Шлотербек обаче се реваншира в 82-ата минута, когато този път се разписа в правилната врата и даде нов аванс на Бохум.

Гостите от Майнц обаче измъкнаха драматично точката в шестата минута от добавеното време, когато Том Краус оформи крайното 2:2.

По този начин Бохум вече има пет точки и остава на 16-ата позиция, докато Майнц продължава да бъде последен с едва три пункта, като това са единствените два отбора без победа от началото на сезона.

Вижте кадри от двубоя между Бохум и Майнц 05:

Бохум - Майнц 05Бохум - Майнц 05Бохум - Майнц 05

Бохум - Майнц 05

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.