Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Голов спектакъл за края на лагера на ЦСКА

0

ЦСКА завърши наравно 3:3 с казайстанския Шахтьор Караганда в последната си контролна среща от лагера в Турция. Българският тим изоставаше на почивката, след това успя да обърне развоя в своя полза, но допусна два късно гола и бе на крачка от поражение. В последната минута обаче се стигна до гол и крайното 3:3. За тима на Саша Илич точни бяха Дюкенс Назон, Джонатан Линдсет и Бамба. Червен картон получи пък Тибо Вион, а Амос Юга си вкара автогол.


ЦСКА не сътвори почти нищо интересно през първата част и инициативата бе изцяло в тима на Шахтьор. Казахстанците успяха да отбележат в 37-ата минута, когато Жеферсон не успя да овладее топката и допусна тя да му бъде отнета. Галкин си я намести и с хубав далечен удар прониза Бусато.


15 минути след началото на второто полувреме ЦСКА получи право да изпълни дузпа, а Дюкенс Назон я реализира за 1:1. Малко след това той удари и греда, а в 75-ата минута Линдсет се разписа и ЦСКА поведе в резултата.


В последните 10 минути се разрази голова фиеста. Муртазаев направи 2:2, а Юга си вкара автогол и резултата стана 3:2 за Шахтьор. В последната минута пък Бамба се разписа за крайното 3:3.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.