ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гочето попиля Левски след загубата

0
Левски
Снимка: lap.bg

Известният и успешен български треньор Георги Василев отправи тежки критики към Левски след загубата му за Купата от Хебър в Пазарджик. Василев остави следа на „Герена“, след като под негово ръководството „сините“ станаха два пъти поред шампиони и спечилиха Купата, а в Европа постигнаха паметна победа над Рейнджърс и изиграха два добри мача с германския шампион Вердер, като малко не им достигна да влязат в групите на Шампионска лига, когато бяха само две с по 4 отбора.

„Мачът в Пазарджик беше без футболни достойнства и почти никаква игра. Ще се изговорят много неща, но критиките нормално ще паднат върху представянето на Левски. Двата отбора се различаваха по духа. Въпреки че равенството се запазваше дълго време и играта бе накъсана, Хебър показа по-голям стимул и прояви характер“, заяви Гочето.

„Когато домкините отнемаха топктата, имаше повече агресия, докато Левски действаше по чиновнически, дори апатично. Без напрежение и прекалено спокойно във важен мач, който им даваше възможност да се борят за Купата, защото вече стана ясно, че трудно Левски ще се бори за шампионската титла“, каза още Василев.

„Всички мислеха, че „сините“ ще хвърлят силите си в този турнир, но без характер, без стръв за игра и битка няма как да стане това. Отново единственият, който се опитваше да прави нещо в Левски, бе Уелтон. Той вкара хубав гол след индивидуален рейд, но не може да се разчита само на него. Бразилецът бе единственото хубаво нещо за Левски в този мач. Не се видя нищо друго. Уж Левски владееше топката, а инициативата бе в Хебър“, коментира специалистът.

„След изравнителния гол, бе нормално домакините да са по-прибрани и да изчакат продълженията, за да се успокоят, но Левски ги улесни много. Балонно центриране, последва изключително елементарна грешка на пеналта от страна на Кристиан Димитров и подарък за Атанас Кабов. Смешна история за отбор като Левски“, допълни Василев. 

Последният смята, че Левски трудно ще се конкурира с Черно море и ЦСКА 1948 за Лига на конференциите, но все пак пожела на „сините“ да се преборят за третото място, а не да гледат към седмото и бараж за Европа.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.